Tuinkamer_Int_V01_Graded

De Tuinkamer

Kitty Verbruggen en Rudi Niessen zochten naar een nieuwe invulling voor een vervallen schuur in hun achtertuin. In het verlengde van de bestaande garage heeft Base Studio een woonkamer ontworpen die samenvalt met de tuin. De grote glazen schuifpui geeft bescherming en kan ook geheel geopend worden, maar zorgt altijd voor de verbinding met buiten. 

Tuinkamer_Ext-02_V01_Graded

Rol

Concept
Architect

Programma

20m² tuinkamer

Opdrachtgever

Kitty Verbruggen en Rudi Niessen

In samenwerking met

Visualities - Wilbert van den Broek

Tuinkamer_Ext_V01_Graded

Meer projecten

WijhofWoningbouw

CityHubHospitality

LoudonstraatWoningbouw

Base Studio

Contact

Dries 27
6561 VP  Groesbeek

Telefoon: +31 6 57 93 54 93
E-mail: info@basestudio.nl

Volg Base Studio

Instagram: @base_studio_nl
LinkedIn: base-studio-nl