Loudonstraat_V03_View03

Loudonstraat

Samen met RE bv ontwikkelde Base Studio een dakopbouw op een bestaand appartement in Bezuidenhout Den Haag. De bestaande verdieping is geheel vernieuwd en compleet gerenoveerd. De nieuwe verdieping is ontworpen in lijn met de bestaande jaren '30 architectuur, de Nieuwe Haagse School.

Bekijk het de transformatie van het pand door aan de hendel te trekken.

Loudonstraat_V03_View01
Loudonstraat_V03_View02

Rol

Architect & Ontwikkeling

Programma

90m² bestaand appartement
75m² dakopbouw
15m² terras

Opdrachtgever

RE bv 

In samenwerking met

Visualities - Wilbert van den Broek

Meer projecten

De TuinkamerWoningbouw

WijhofWoningbouw

CityHubHospitality

Base Studio

Contact

Dries 27
6561 VP  Groesbeek

Telefoon: +31 6 57 93 54 93
E-mail: info@basestudio.nl

Volg Base Studio

Instagram: @base_studio_nl
LinkedIn: base-studio-nl